Samen komen tot topprestaties

Wij geloven in de kracht van samen. Samen beter worden, samen ontwikkelen, en samen komen tot topprestaties. Omdat wij een team zijn bent u als klant niet afhankelijk van 1 trainer of coach, maar kunt u vertrouwen op ons allemaal.

Helga Meurs
Helga Meurs

Ervaring van Helga

Helga Meurs coacht meer dan 20 jaar managers en teams in leiderschapsontwikkeling waar regelmatig het paard wordt ingezet. Zij geeft trainingen aan organisaties in binnen- en buitenland en biedt coaching aan individuele personen.

Helga als coach

Stel jij jezelf de vraag “wat moet je nu met een paard?” Helga laat je zien dat je daar helemaal niets mee moet, je moet iets met jezelf en met je team. In haar coaching gaat het niet om paarden. Het gaat om mensen, het team en de organisatie.

Samen komen tot resultaat

Volgens Helga is de HorseDream® methode zo waardevol omdat je als mens en organisatie ieder thema kunt bespreken, maar door werkelijk te ervaren hoe dat voelt, kun je het je “eigen” maken. Zo kun je (samen met je team) werkelijk patronen afbreken/doorbeken. See – Feel – Change!

Ontmoet Helga in het magazine ‘The art of leadership’
Barend Gerretsen
Barend Gerretsen

Ervaring van Barend

Barend Gerretsen is ruim 25 jaar ervaren in management- en teamontwikkeling en is de grondlegger van succesvolle trainingsprogramma’s voor ondernemer- en leiderschapsontwikkeling. Zijn ondernemerschap blijkt uit het feit dat hij als Nederlands eerste HorseDream®/EAHAE Certified Trainer deze unieke methode naar Nederland haalde. Ruim 6 jaar geleden werd hij licentiehouder van HorseDream® Nederland.

Barend als coach

Het is Barend zijn uitdaging mensen met elkaar in verbinding te brengen en hun eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen. Hierbij combineert hij intuïtie, zijn vakinhoudelijke deskundigheid met zijn ervaring als ondernemer.

Samen komen tot resultaat

Met zijn uitdagende, kritische vragen creëert Barend een prikkelende maar vooral veilige leeromgeving waarbij deelnemers tot eigen inzicht komen. Hij geeft leidinggevenden en hun teams aan de hand van geanalyseerd gedrag en drijfveren een scherp inzicht. Hij streeft ernaar vooral praktische handvaten te geven die de effectiviteit van leiderschap en samenwerking tot maximale hoogte weet te brengen.

Ontmoet Barend in het magazine ‘The art of leadership’
Esther Bockhoven
Esther Bockhoven

Ervaring van Esther

Esther Bockhoven ademt en leeft ondernemerschap. Ondernemerschap zet je in contact met jezelf en je omgeving en stelt je in staat om naar de steeds veranderende omgeving te kijken en je aan te passen. Het motto, niets is moeilijker voor de mens als veranderen gaat in ondernemerschap niet op. Als coach laat Esther je dit ervaren. Sta open voor veranderingen en word creatief in het bedenken van oplossingen.

Esther als coach

Esther wil het individu als collectief beter laten functioneren. In haar training en coaching ligt de nadruk op je eigen kwaliteit en kracht waarmee ze je stimuleert en motiveert om een betere teamprestatie te leveren. Dit geldt zowel op zakelijk vlak als in je persoonlijke leven.

Samen komen tot resultaat

Esther geeft met haar openheid in communicatie leidinggevenden en teams snel de juiste inzichten om daadkracht te creëren en daarmee veranderingen teweeg te brengen.

Martin Madern
Martin Madern

Ervaring van Martin

Martin Madern inspireert leiders, teams en organisaties bij het hervinden van richting en het maken van verbinding. Als trainer en coach is hij gecertificeerd in diverse trainingsstijlen op het gebied van gedrag, houding, communicatie en (persoonlijk) leiderschap.

Martin als Coach

Martin is een bestuurskundige met goed inzicht in vraagstukken van organisatie, management en leiderschap. Hij zet zijn kennis en inzichten in om mensen, teams en organisaties te laten groeien & ontwikkelen in hun leiderschap en onderlinge (team)samenwerking.

Samen komen tot resultaat

Professionals die op zoek zijn naar meer verdieping in hun persoonlijk functioneren en meer verbinding zoeken in hun team stappen met Martin uit hun dagelijkse ritme en eigen comfortzone en gaan met veel energie aan de slag.

Ontmoet Martin in het magazine ‘The art of leadership’
Mariska Tjassens Keiser
Mariska Tjassens Keiser

Ervaring van Mariska

Mariska Tjassens Keiser is trainer en coach op het gebied van gedragsontwikkeling voor zowel mens als paard. Als coach deelt ze haar passie voor gedragsontwikkeling, zodat mensen gewoon zichzelf kunnen zijn. Want juist dan kun je doen waar je goed in bent.

Mariska als coach

Mariska laat je zien, ongeacht je dromen of obstakels, dat je als mens de macht hebt om je leven te veranderen en daarmee de wereld te veranderen. Verhoog je sensitiviteit, verscherp je intuïtie en vergroot je bewustzijn.

Samen komen tot resultaat

Mensen die het verleden willen helen, het heden willen omarmen en een toekomst willen creëren die echt bij ze past kunnen met Mariska een toekomst bouwen die ze het meest nodig hebben. Mariska leert je leiden van je hart.

Christoph Maria Ravesloot
Christoph Maria Ravesloot

ERVARING VAN Christoph Maria

Christoph Maria Ravesloot is 40 jaar trainer en coach, eerst in de sportwereld en al snel volgde het bedrijfsleven. Hij coacht op hoog niveau vanuit het team en individu, gericht op teams die grote prestaties willen leveren.

Christoph Maria ALS COACH

Christoph Maria combineert zijn analytisch vermogen, met het vermogen om zich in te leven en beschikt over een vlijmscherpe intuïtie. Hij zet deze eigenschappen moeiteloos en integraal in ten bate van een team. Het wetenschappelijke fundament onderscheidt zijn werkwijze.

SAMEN KOMEN TOT RESULTAAT

Leidinggevenden en hun teams, die het beste uit zichzelf willen halen, die merken dat het niet meer helpt om meer moeite te doen ervaren bij Christoph Maria met behulp van de paarden hoe je met minder moeite en meer ontspannen naar hogere prestaties kunt komen.

Ontmoet Christoph Maria in het magazine ‘The art of leadership’
Miranda Boland
Miranda Boland

Ervaring van Miranda

Miranda is een ondernemer die haar wetenschappelijke kennis van biologie en milieumanagement omzet naar strategisch beleidsadvies en projecten initieert om transities op gang te brengen

Miranda als coach

Als coach prikkelt Miranda je op een open en ongedwongen manier om met vraagstukken aan de gang te gaan. Ze gaat met je in discussie en geeft je zo nieuwe inzichten vanuit haar kennis, inzicht en ervaring als bioloog, naturalist, mens en hoeder van een familie paarden.

Samen komen tot resultaat

Mensen die leidinggeven aan transities vinden in Miranda een stuwende kracht in het proces. “Ik help je sleutelpersonen vinden en coach je om met een heldere intentie duidelijk te maken welke koers nodig is.”

Ontmoet Miranda in het magazine ‘The art of leadership’