Over HorseDream<sup>®</sup> International

Over HorseDream® International

HorseDream® International heeft meer dan 20 jaar ervaring en gaat te werk volgens een unieke methode waarbij paarden, individuen en teams directe – ongefilterde en oordeelvrije – feedback geven op hun houding en gedrag. Dit zorgt ervoor dat mensen bewust worden van wat zij teweegbrengen bij anderen en leren vanuit hun authentieke zijn te handelen en op de gewenste beweging aan te sturen – zowel binnen het bedrijf, team als privé.

Over EAHAE

Over EAHAE

HorseDream® biedt trainers de mogelijkheid zich te certificeren met het EAHEA certificaat. Dit certificaat kan behaald worden met een intensieve 2 ½ daagse Train-The-Trainer seminar. Alleen EAHEA gecertificeerde trainers kunnen seminars en trainingen aanbieden volgens de HorseDream® EAHEA methode. Met de Partner Trainer kunnen trainers zich certificeren als HorseDream® partner. Wereldwijd zijn er meer dan 150 gecertificeerde partners en zo’n 500 bij EAHEA aangesloten coaches met het TTT certificaat.

Over onze Missie

Het is onze missie om mensen hun authentieke kwaliteiten te laten ontdekken, ontketenen en te omarmen, zodat zij hiermee hun leven, hun team of bedrijf op positieve wijze kunnen reorganiseren. Het is ons doel mensen de arena uit te laten stappen, bewust van wie zij zijn, van wat zij kunnen en bewust van de impact die zij hebben op hun omgeving. Met dit bewustzijn willen wij hun de inzichten en handvatten bieden die zij nodig hebben om de koers van hun leven, team of bedrijf te bepalen.

Over onze Missie
Over de founder

Over de founder

Gerhard J. Krebs, EAHAE-oprichter en directeur van G&K HorseDream® GmbH, geboren in 1949 in Hamburg, Duitsland, studeerde in 1987 af aan de Universiteit van Hamburg, waar hij zijn diploma’s in Political Science en Hedendaagse Duitse Literatuur behaalde. Van 1978 tot 1983 werkte hij voor Daimler, waarna hij in 1983 een nieuw functie bekleedde bij een bedrijf dat zich richtte op moderne communicatie. Daarnaast was hij ook werkzaam als IT trainer. In 1996 startte hij met HorseDream®, waarmee hij de eerste Horse Assisted Training in Europa ontwikkelde.

Met deze training betrad hij de seminarmarkt in 1998. Sinds 2004 leidt hij trainers op voor leiderschapstrainingen, teambuilding en changemanagement. In augustus 2004 richtte hij EAHAE International op. Hij geeft zijn trainingen met behulp van paarden die op natuurlijk wijze in kuddes leven en getraind zijn om met mensen te werken die geen enkele ervaring hebben met paarden. Sinds 2012 is Barend Gerretsen de drijvende kracht achter HorseDream® Nederland.