ProRail logo

250.000 blije reizigers dankzij een afgestemde samenwerking

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. Het projectteam wat bij HorseDream® terecht kwam is verantwoordelijk voor de verbouwing van het grootste station van Nederland. Dit team, samengesteld uit een diversiteit aan mensen, staat voor de uitdaging de komende 8 jaar het station te verbouwen, terwijl de treinen blijven rijden en er dagelijks 250.000 reizigers passeren. HorseDream® hielp hen een gezamenlijke vliegende start te maken, waarop ze de komende jaren kunnen bouwen. Gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen, oog voor eigen en elkaars belangen en het effect van het project op de stakeholders.

Ontdek hier hoe
ProRail over de HorseDream experience:

Een zeer boeiende dag met mooi resultaat. We hebben elkaar als team leren kennen en waarderen en daarmee is de basis gelegd voor een uitstekende samenwerking.

Jan Eleveld, Projectmanager ProRail

Inspirerend Leiderschap in een nieuwe economie

De Rabobank is onderdeel van de Rabobank Groep en daarmee de grootste financiële dienstverlener in Nederland. De Rabobank beschikt over lokale banken die het kloppend hart vormen van de organisatie. Zij staan dichtbij de klant en zijn sterk geworteld in de eigen markt. Één van deze lokale banken is de regio Uden en Veghel.
De nieuwe economie vraagt om modern en inspirerend leiderschap. Daarom wil Rabobank Uden-Veghel leidinggevenden inspireren om vanuit authentiek leiderschap sturing te geven aan de organisatie en minder vanuit management en control. Van controle naar vertrouwen waarbij ieders talent benut wordt.

Ontdek hier hoe
Rabobank over de HorseDream experience:

Een verrassend inzicht in de manier waarop ik leiding geef. Een effectieve en vooral leuke manier om jezelf en je team te laten spiegelen.

Dennis van Beers, HR Manager Rabobank

Ambacht met maatschappelijk belang dankzij vakkrachten die zichzelf laten zien

De Driekant is een ambachtelijke biologische bakkerij met een maatschappelijk belang. Vakkrachten werken samen met mensen die werkervaring opdoen en arbeidstraining krijgen. Daardoor werkt er een groot aantal mensen, met grote diversiteit. De uitdaging voor de Driekant is om het verschil te respecteren en op zoek te gaan naar het gezamenlijke; wat verbindt en inspireert ons, hoe willen we samenwerken en aan welke resultaten? HorseDream® heeft de Driekant laten ervaren hoe zij als team hun individuele kwaliteiten samen kunnen brengen tot teamkwaliteiten.

Ontdek hier hoe
De Driekant over de HorseDream experience:

Het was een mooie dag gisteren. Spannend, ook wat anderen ervan zouden vinden. Maar wat ik terug heb gekregen van de mensen was unaniem goed.

Henk Smit, directeur Driekant BV

Onze Klanten aan het woord

De aanpak van HorseDream Nederland Confronterend? Ja, eigenlijk wel. Heel verhelderend ook, zoals ik persoonlijk heb ervaren.

Paul van der Vliet
Directeur @ Eternity Communicatie en Organisatie

HorseDream was voor ons niet de oplossing van een ingewikkelde puzzel, maar dankzij hen kregen we de bouwstenen en ingrediënten aangereikt waarmee wij zelf de oplossing konden vinden.

Bart van der Eerden
Manager @ Graafschap College

Een verrassend inzicht in de manier waarop ik leiding geef. Een effectieve en vooral leuke manier om jezelf en je team te laten spiegelen.

Dennis van Beers
HR Manager @ Rabobank

Inzichten in hoe ik als leidinggevende overkom vanuit verschillende posities, rollen en gedragingen. Ik heb zoveel plezier aan deze training gehad.

Josephine Woltman
Manager @ Hogeschool Windesheim Zwolle

Een bewezen methode, praktische uitvoering, altijd op maat, krachtige adviezen op het juiste moment.

Gerianne Jansen
Eigenaar @ Agri Food Academie

Een echte eyeopener. Een paard geeft direct feedback en laat zien wat de effecten van zeer subtiele veranderingen in gedrag en houding kunnen zijn.

Frank Scheffer
Eigenaar @ Pororoca B.V.

Een praktische en doortastende werkwijze. Een uitdagende, kritische sparringpartner die zowel op conceptueel niveau mee denkt als helpt bij de praktische realisatie daarvan.

Peter van der Schaar en Michiel van de Hoef
Directeur @ NetWinst