HorseDream Horse Assitsted Education voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Met de HorseDream Train-the-Trainer wordt je gekwalificeerd voor het EAHAE Qualifed Membership en het gebruik van het daarbij behorende EAHAE logo. Je leert onze bijzonder trainingsaanpak in samenwerking met de paarden die als de echte trainers functioneren.

Je krijgt het één en twee daagse trainingsconcept inclusief de hand-outs voor de deelnemers (klanten). Als een gekwalificeerd EAHAE Qualified Member mag je deze concepten gebruiken en naar eigen inzicht aanpassen (denk daarbij aan het aantal paarden, het aantal deelnemers, de faciliteiten enz.)

Resultaat

Als resultaat van deze training ben je in staat, in te schatten hoe je zelfstandig met paarden ondersteunde training (coachen/trainen met paarden) kan inzetten en toepassen binnen je eigen werkgebied. Daarnaast heb je zicht om de diverse samenwerkingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal om je kennis en ervaringen verder te ontwikkelen.

De training geeft je tegelijkertijd ook de gelegenheid om op je eigen trainerschap te reflecteren. Je zal de praktische oefeningen zelf ook als deelnemer ervaren, net als iemand die in de toekomst een van jou (leiderschaps) trainingen gaat volgen.

We werken op 2 niveau’s:
1. de lerende deelnemer
2. de coach/trainer op het meta-niveau van de betekenis van de leerstof.

Hier onder een korte impressie:

Meer weten?!

Neem contact met ons op